Kære med-Terroirist.  

I dette nyhedsbrev har vi følgende vinøse nyheder til dig:
                                                   Copenhagen Jazz Festival 2017
                                                   Et (vin)tilbud du ikke kan modstå
                                                   WJ Mikkel Lynge fra Restaurant Nabo
                                              
God læsning!

Copenhagen Jazz Festival 2017

 

 

Igen i år deltager vi i Copenhagen Jazz Festival, der i år løber af stablen fra fredag d. 7. juli til søndag d. 16. juli. Mere end 1300 koncerter på 120 spillesteder i København og Frederiksberg på 10 dage? Hold da (jazz)fest!

Vi har i år hovedsageligt koncentreret os om at præsentere musik med unge musikere, der alle har gjort sig særligt gældende med udgivelser, nomineringer, flotte anmeldelser mv. inden for de sidste par år. Vi har udvalgt fire bands/artister, der kommer med hver deres forskelligartede musik og udtryk. Her kan man høre Jesper Thorns “Big Bodies of Water”, der sidste år var på Berlingskes Top 10 over udgivelser for 2016. Man kan ligeledes høre albumaktuelle Pergitte med sangerinden Birgitte Soojin og Per Møllehøj på guitar, de bliver ledsaget af bassisten Ida Hvid. Trioen Alex Jønsson 3, der oprindelig kommer fra Aarhus, ledes af guitaristen Alex Jønsson, der har hele 7 Danish Music Awards nomineringer i rygsækken. Trioen er også aktuel med albummet “Hearts of Gold” fra 2016. 
Trioen Casper, Lars & Terkel fuldender de fire bands/artister; en trio der udgiver deres første album sammen senere i år. Hver især har de udgivet flere albums og modtaget priser og nomeringer for deres arbejde indenfor musikken. 
I programmet har vi også sørget for at få lidt “modvægt” til ungdommens toner og krumspring og inviteret en af dansk jazz’s største saxofonister Jesper Løvdal, der kommer med sin trio. En anden af dansk jazz’ tunge drenge er organisten Kjeld Lauritsen, der sammen med sin gamle makker, tenorsaxofonisten Søren Sørensen, lægger Terroiristen og Jægersborggade ned, og afslutter vores program for i år. 
 

Det fulde program ser således ud: 
 
Fredag 14. juli 
17:00 - Casper, Lars & Terkel
19:00 - Alex Jønsson 3
 
Lørdag 15. juli
14:00 - Jesper Thorns Big Bodies of Water
16:30 - Pergitte
19:00 - Jesper Løvdal Trio
 
Søndag 16. juli
14:00 - Sørensen/Lauritsen/Nørgaard
 
For mere info om koncerterne, besøg Copenhagen Jazz Festival.

Et (vin)tilbud du ikke kan modstå

Med sommerens komme og de lange, varme lyse nætter, har vi fundet fire tørstslukkende vine frem til dig til brug henover sommeren. Har du f.eks. brug for at slukke tørsten i en frisk hvidvin? Vil du gerne have lidt mere krop (og sjæl) i din rosé? Elsker du en saftig og frisk rødvin, der f.eks. også kan nydes lettere afkølet? Og vil du gerne have en rødvin, der kan matche dine bøffer fra grillen? Så vil vi på det sommer-varmeste anbefale dig nedenstående “Sommerkasse” på i alt 12 flasker, 3 stks af hver. 
Der er tale om fire italienere fra tre forskellige områder: Valdibellas friske Grillo, der oprinder i Camporeale sydvest fra Palermo, fra Abruzzo to vine med saft og kraft, henholdsvis fra Pietramore med deres rosé, Cerasuolo D’Abruzzo 2016, og fra Nicoletta de Fermo, deres Montepulciano d’Abruzzo Concrete 2014. Begge vine på den legendariske, lokale drue Montepulciano. Fra Valpolicella ved Verona i nord, har vi netop fået Monte Dall’Oras Saseti 2016 hjem, der er friskere og mere saftig end nogensinde. 
 
Valdibella Ariddu Grillo 2015 (99,-/fl.)

Pietramore Creasuolo D’Abruzzo Superiore 2016 (99,-/fl.)

Monte Dall’Ora Saseti Valpolicella Classico 2016 (125,-/fl.)

Nicoletta de Fermo Concrete Montepulciano d’Abruzzo 2014 (159,-/fl.)
 
 
Normalpris:                                                           1.446,- pr. Sommerkasse
Med-Terroirist pris:                                              1.185,- pr. Sommerkasse
 
Spar                                                                        261,- 
 
Tilbudet gælder t.o.m. d. 28. juni eller så længe lager haves. Bestil ved at sende en mail til info@terroiristen.dk med information om mængde, så sørger vi for at få pakket sommerkassen(erne) til afhentning i åbningstiden, inden sommeren for alvor er over os. Betaling sker med kort eller kontant ved afhentning.

WJ MIKKEL LYNGE

Det er med stor glæde, at vi kan præsentere juli måneds WJ Mikkel Lynge, der til daglig er restaurantchef og sommelier på restaurant Nabo, Kadeaus lillebroder – og nabo i Wildersgade på Christianshavn. Mikkel er udlært kok og tjener i Århus, og flyttede til København i 2012, hvor han derefter startede på Kadeau på Vesterbrogade. Efter 2½ år hos “Bornholmerne” tilbragte han ca. et år på Geranium, halvandet år hos Uformel, for derved at vende tilbage til “Bornholmerne” på Nabo. Mikkel elsker alt fra “Shiraz til det saftigste naturvinssprøjt” og har fundet tre forskellige temaer, der ser således ud:
                         
                          Sommerbobler.
                          Syredreven hvid.
                          Saftig rød.
 
Hvilke vine Mikkel vil servere præsenteres løbende på følgende event
Vi ser meget frem til, at Mikkel kigger forbi torsdag d. 6. juli 18:30-23:00.

 
Vel mødt i vinbaren og i butikken!

Med venlig hilsen
Terroiristen

Terroiristen  •  Jægersborggade 52  •  Kbh.N.  •  Tlf.: 36906040  •  info@terroiristen.dk