Snacks

Oliven 25,-
Marconamandler 39,-
Surdejsbrød med olivenolie & salt 40,-
Grissini med tapenade 25,-
Saucissons (1/2 slags) 29,-/50,-
Blandede snacks 
(2 slags saucissons, mandler, oliven & grissini med tapenade) 110,-

Mindre serveringer

Sardiner i olivenolie* 65,-
Tunfilet med fenikkelfrø & olivenolie* 65,-
Ansjosfileter med hvidvinseddike & olivenolie* 70,-
Burrata med ansjoser, olivenolie og citron* 70,-
Andeterrine* 75,-
Oste (3/5 slags)* 89,-/119,-
Charcuteri (3/5 slags)* 89,-/119,-

Større serveringer

Cecina de Leon med bøffelmozzarella, marconamandler & olivenolie* 135,-
Tapastallerken 
(3 slags charcuteri, oste, tapenade, terrine, oliven, artiskok)* 189,-

De varme

Porchetta med rodfrugter* 165,-
Kalvekæber med linser og rodfrugter* 165,-

Desserten

Pot au chocolat (varm, bagt chokoladecreme) 75,-

*serveres med surdejsbrød
Spørg vores personale om allergener
Køkkenet er åbent til en time før baren lukker, snacks serveres dog indtil luk.

-------------

Snacks

Olives 25,-
Marcona almonds 39,-
Sourdough bread with olive oil & salt 40,-
Grissini with tapenade 25,-
Saucissons (1/2 kinds) 29,-/50,-
Mixed snacks 110,-
(2 kinds of Saucissons, almonds, olives & grissini with tapenade)

Smaller dishes

Sardines in olive oil* 65,-
Tuna fillet with fennel seeds & olive oil* 65,-
Anchovy fillets with white wine vinegar & olive oil* 70,-
Burrata with anchovies, olive oil & lemon* 70,-
Duck terrine* 75,-
Cheeses (3/5 kinds)* 89,-/119,-
Charcuteri (3/5 kinds)* 89,-/119,-

Larger dishes

Cecine de Leon with buffalo mozzarella,
Marcona almonds & olive oil * 135,-
Tapas plate (3 kinds of charcuteri, cheeses, tapenades, terrine,
olives & artichoke) * 189,-

Hot main courses

Porchetta with root vegetables* 165,-
Braised veal cheek with lentils & root vegetables* 165,-

The dessert

Pot au Chocolate 75,-

* comes with sourdough bread
Ask our staff about allergens
The kitchen is open until an hour before closing, snacks are however served until the bar closes

 

Terroiristens madfilosofi

Til vinen serverer vi antipasti- og oste-tallerkener efter italiensk forbillede med omhyggeligt udvalgte produkter, som lever op til vores filosofi om naturlighed og respekt for naturen og terroiret. Salamer, skinker, patéer, tapenader, mandler og oliven er således af høj kvalitet med stor smagsintensitet. Ostene er i videst mulige omfang råmælksoste, som vi synes giver den bedste smag - ligesom vi mener at spontangæret vin får ekstra dimensioner i sammenligning med den mere styrede kulturgæring.

Ud over disse byder vi på få slags enkle, rustikke, varme retter; såsom supper, hovedretter og desserter lavet på kvalitetskød og sæsonens grøntsager. Vi har ingen ambition om at skulle være egentlig restaurant, da vinen er omdrejningspunktet for Terroiristens virke, men vi vil gerne tilbyde et par varme retter, som giver en god baggrund for vores vine. Dette sker i samarbejde med en restaurant, som leverer maden tilpasset vores ønsker. I øjeblikket leveres de varme retter og enkelte kolde anretninger af den italienske restaurant og bar Mastro.